keukenrenovatie

Keukenrenovatie

Toe aan een nieuwe keuken? Door een keukenrenovatie kunt u uw keuken volledig aanpassen aan uw eigen stijl, maar bespaart u vele kosten in vergelijking met het nemen van een compleet nieuwe keuken. Als we het hebben over keuken renovatie zijn er meer opties dan u waarschijnlijk zou denken. Lees verder en ontdek de verschillende mogelijkheden!

Keukenkastjes

Keukenkastjes zijn een belangrijk onderdeel van een keuken. Als men een keuken instapt zijn de keukenkastjes toch een opvallend iets. Als uw kastjes nog in goede staat zijn, kunt u er voor kiezen om de kastjes te verven. Zo creëert u een compleet nieuw uiterlijk, maar in werkelijkheid zijn het nog de oude kastjes. Als de keukenkastjes erg verouderd zijn, is er ook de mogelijkheid om nieuwe kastjes aan te schaffen. Dit zal meer kosten met zich meebrengen, maar uiteindelijk zal u hier langer plezier mee hebben.

Tegels

In een keuken zijn tegels een belangrijk onderdeel. De muurtegels zullen direct opvallen als u een keuken instapt. Het is daarom belangrijk dat de tegels goed matchen met uw aanrecht en de kastdeurtjes, zodat uw keuken een mooi geheel wordt. Het voordeel van tegels aan uw keukenwand is dat u tegels vaak gemakkelijk kunt reinigen. Dit scheelt een heel gedoe tijdens het schoonmaken van uw keuken. Muurtegels zijn verkrijgbaar in veel diverse soorten en maten. Geïnteresseerd in tegels voor in uw keuken? Certikera.be geeft u graag advies over de verschillende mogelijkheden. Naast alleen advies over wandtegels, kan Certikera u ook helpen bij het kiezen en plaatsen van de vloertegels in uw keuken.

Verlichting

Goede verlichting in een keuken is erg belangrijk. U kunt tijdens een keukenrenovatie nieuwe lampen aanschaffen en bijvoorbeeld spots in uw keukenkastjes laten inbouwen zodat deze spots niet meer zichtbaar zullen zijn.

Aanrechtblad

Als uw aanrechtblad ernstig is beschadigd, versleten, of gewoon niet meer past bij uw stijl kunt u tijdens een keukenrenovatie uw aanrechtblad gemakkelijk laten vervangen. Er zijn diverse soorten aanrechtbladen in verschillende soorten materialen. Veel voorkomende materialen zijn hout, kunststof en natuursteen. Voor iedereen zal er een geschikte soort zijn!

Apparatuur

Bij een keukenrenovatie kunt u ook kiezen voor nieuw keukenapparatuur als een nieuwe oven, een nieuwe vaatwasser, een andere kookplaat etc. Het nadeel van het renoveren van uw keuken, is dat deze apparaten hetzelfde formaat moeten hebben als de apparaten die vervangen zullen worden. Het is mogelijk om de afmetingen te wijzigen, maar dat zal extra kosten met zich meebrengen.